Ana Sayfa Mobil 20 Ocak 2017 45 Görüntüleme

Twitter Hesap silme ayarları

Twitter’ı geride bırakmak mı istiyorsunuz? İstediğiniz zaman hesabınızı kalıcı olarak silebilir, tüm tweetlerinizi, takipçilerinizi, favorilerinizi ve diğer verilerinizi de Twitter platformundan kaldırabilirsiniz. Kısa zaman sonra tüm verileriniz Twitter’dan kaybolacak ve 30 gün içerisinde tamamen Twitter sunucularından silinecektir.
Hesabınızı silmek için önce hesabınızı “devre dışı bırakmanız” gerekir. Hesabınızı kapattığınızda, Twitter birkaç dakika içinde Twitter’daki verilerinizi kaldıracaktır. Twitter, 30 günün sonunda hesabınızı ve ilişkili verilerini kalıcı olarak silme sürecine gelecektir. Daha sonrasında verileriniz sonsuza kadar silinir ve isteyen kişiler eski Twitter kullanıcı adınızı kullanarak yeni bir hesap oluşturabilir.
Bu 30 gün içinde fikrinizi değiştirirseniz, hesabınızda tekrar oturum açabilir ve yeniden etkinleştirebilirsiniz. Verileriniz (tweetler, takipçiler ve favoriler dahil) birkaç dakika içinde Twitter’a geri yüklenecektir.
Twitter hesabı nasıl silinir?
Hesabınızı silmek için, web tarayıcınızdaki Twitter web sitesini ziyaret edin ve hesabınızda oturum açın. Hesap ayarları sayfanıza erişmek için kullanıcı hesabı resminizi tıklayın ve “Ayarlar” ı seçin.
Hesap ayarları sayfasının alt kısmında yer alan “Hesabımı Devre Dışı Bırak” bağlantısını tıklayın.
Twitter, hesabınızı silmeyle ilgili daha fazla bilgi sağlayacak ve hesabınızı neden silmekte olduğunuzla ilgili geribildirim isteyecektir.
Hesabınızı silmek istediğinizi doğrulamak için, “Hesap # account” düğmesini tıklayın.
Hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için şifrenizi girmeniz ve “Hesabın Kapatılması” nı tıklamanız gerekir.
Twitter, hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirir. Verileriniz birkaç dakika içinde Twitter web sitesinden kaybolur.
Twitter hesabını tekrar etkinleştirme
Fikrinizi değiştirirseniz, web tarayıcınızdaki Twitter web sitesini ziyaret edin ve hesabınızın kullanıcı adı, e-posta adresi ve şifresi ile oturum açabilirsiniz.
Oturum açtıktan sonra, hesabınız yeniden etkinleştirilecektir. Twitter, tüm hesap verilerinizi çok kısa bir zaman içerisinde tekrardan eski haline getirecektir ve o andan sonra artık eskisi gibi Twitter hesabınızı yönetebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com